Ons team

Martien van Arendonk
Martien van Arendonk
Makelaar taxateur RMT NRVT Rentmeester
Geboren en getogen in Flevoland en opgegroeid op een akkerbouwbedrijf in Dronten. Ik ben nog steeds blij dat ik na mijn opleiding aan de HLS te Dronten en na het behalen van de taxateur en rentmeester diploma’s iedere dag werkzaam ben in het mooiste landbouwgebied van Nederland als gecertificeerd makelaar/taxateur. Ik kijk er naar uit met mijn kennis en ervaring iets voor u te kunnen betekenen.
Wim de Bekker
Wim de Bekker
Makelaar taxateur RMT REV-RT
Geboren en getogen in Flevoland. Het buitengebied in alle drie de Flevopolders is mij niet vreemd en juist in dat buitengebied voel ik mij thuis. Ik kom graag naar u toe voor een taxatie, een aan- of verkoopopdracht of voor advies omtrent uw agrarisch onroerend goed.
Niek Doelman
Niek Doelman
Agrarisch makelaar en onteigeningsdeskundige
Mijn jongensdroom om boer te worden is niet uitgekomen, maar als agrarisch makelaar is mijn 'droom' meer dan waargemaakt. Met mijn ruime ervaring op agrarisch gebied in combinatie met mijn administratieve en fiscale kennis, los ik graag samen met de klant alle problemen op. Ik ben pas tevreden als de klant dat ook is!
Jos van der Hoog
Jos van der Hoog
Assistent agrarisch makelaar/taxateur
Graag ben ik u van dienst bij uw vraagstuk op het gebied van agrarisch vastgoed. Door mijn studie Bedrijfskunde & Agrifoodbusiness aan de Aeres Hogeschool heb ik een goede basis om u optimaal van dienst te zijn. Ik ondersteun Martien van Arendonk en Wim de Bekker bij verschillende dossiers en daarnaast volg ik de opleiding tot gecertificeerd agrarisch makelaar/taxateur.
Pieter Doelman
Pieter Doelman
Assistent agrarisch makelaar
Tijdens mijn studie bedrijfskunde trok de agrarische makelaardij mij steeds meer. Ik denk dat mijn kennis van deze sector heel belangrijk is, maar met mijn enthousiasme, doorzettingsvermogen en creativiteit, kan ik bergen verzetten voor onze agrarische klanten. Ik kom graag een kop koffie met u drinken.
Anke Kooi
Anke Kooi
Assistent makelaar binnendienst