Verkocht

Van den Hamlaan 9 DRONTEN

€ 1 k.k.
Verkocht

Omschrijving

Net buiten het dorp Dronten gelegen voormalig “Tuinderserf”, bestaande uit een royale vrijstaande woning met fraai aangelegde tuin, twee recent verbouwde loodsen, weegbrug, werkplaats en kantoor. Het perceel is voorzien van twee ruime inritten en een royaal verhard plein. Dit bijzonder fraaie object is in totaal 2.46.34 ha. groot (24.634 m²). Bouwjaar van het woonhuis is 1968. De schuren zijn van 1998, 2004 en 2010, verbouwd in 2016 en 2020.

Indeling woonhuis:
Begane grond:
Hal/entree met plavuizen en granol wandafwerking; toiletruimte met fonteintje en radiator; meterkast; berging (voorheen cv-ruimte); garderobe; werkkast; badkamer met gemarmerde wand- en vloertegels, voorzien van douche, badkamermeubel en designradiator; hoofdslaapkamer met vaste kastenwand en parketvloer; logeerkamer met laminaatvloer en vaste wastafel; uitgebouwde keuken (ca. 3.00 meter uitgebouwd) met een keukeninrichting in U-opstelling, voorzien van keramische kookplaat, koelkast, combimagnetron, vaatwasser, carrouselkast, apothekerskast en een granieten werkblad. De ruime en lichte woonkeuken is tevens voorzien van een inbouw provisiekast; L-vormige woonkamer met grenen vloerdelen, een balken plafond, open haard met schouw en deels voorzien van schoonmetselwerk wanden en deels van behangen wanden. Bijkeuken met lavet, provisiekast, wasmachine aansluiting en een plavuizen vloer.

Eerste Verdieping:
Overloop met 4-pans dakraam en cv-opstelling (NEFIT Excelent HR 2004), derde slaapkamer aan de voorzijde met vaste kast en vaste wastafel; vierde slaapkamer in het midden met tuimelraam; vijfde slaapkamer aan de achterzijde, voorzien van vaste kast. De slaapkamers aan de voor- en achterzijde zijn voorzien hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.

Bijzonderheden:
* Fraaie woning met geweldig uitzicht.
* Op geringe afstand van het dorp Dronten.
* Gelegen op een groot perceel van bijna 2,5 hectare!
* Uitgebouwde woonkeuken.
* Prachtige siertuin rondom de woning.

Omschrijving overige gebouwen
Kantoor:
Aan de westkant van de eerste loods is een kantoorruimte aangebouwd van 8.00 x 22.00 meter. De gevels bestaan uit opgaand metselwerk en daarboven stalen damwandprofielplaten gevels. De kantoorruimte is opgedeeld in een kantine, toiletgroep met dames- en herentoilet, kantoor en een verwerkingsruimte.

Loods A:
Royale loods met de afmetingen 31.00 x 48.25 meter, gebouwd middels damwand gevels, stalen vakwerk spanten, een geïsoleerd sandwichpanelen dak met een brede lichtstraat en een volledig onderheide betonvloer. In de zuidgevel zijn twee overheaddeuren geplaatst van 5.00 x 4.50 meter, beide zijn elektrisch bedienbaar. De goothoogte bedraagt 6.38 meter en de nokhoogte 8.90 meter. Deze loods is in 1998 door bouwbedrijf HEDI gebouwd en in 2020 voorzien van het nieuwe, geïsoleerde dak met lichtstraat.

Werkplaats:
Vanaf het midden tot aan de achtergevel is in 2004 aan de loods A een werkplaats gebouwd van 8.00 x 20.00 meter. De ruimte tussen de loods en de werkplaats is open gebleven. Ook de werkplaats is gebouwd middels stalen damwand gevels, stalen spanten en een onderheide betonvloer. In de kopse gevel is een overheaddeur van 6.00 x 4.20 meter, elektrisch bedienbaar.

Weegbrug:
Aan de achterzijde van de hiervoor genoemde loods is een Pfister weegbrug aangelegd. Een goed bereikbare 70-tons weegbrug. De bediening hiervan is in de werkplaats gesitueerd.

Loods B:
De tweede loods is in 2010 achter de loods A gebouwd middels damwand gevels, stalen spanten, een asbestvrij golfplaten dak met nokventilatie en een geheel onderheide betonvloer. Ook deze loods is gebouwd door HEDI met de dakgoten op circa 6.00 meter en een nokhoogte van circa 8.00 meter. In de achtergevel is een overheaddeur geplaatst van 4.80 x 4.50 meter. In 2016 is in deze loods een kistenbewaring aangebracht, verdeeld over 2 cellen, met in totaal opslagcapaciteit voor 1.070 kisten. Een Tolsma/Grisnig bewaring met Glucol (propaan) mechanische koeling. Een schitterend, recent gebouwd koelhuis.

Stalling:
Aan de voorzijde van de loods B en in het verlengde van het kantoor is ook in 2010 deze uitbouw gerealiseerd. De vrije hoogte is hier 4.00 meter, aflopend naar 3.00 meter aan de voorzijde. Een ruimte die in open verbinding staat met de loods B, voorzien van een pui met dubbele beglazing, betonvloer en een asbestvrij golfplaten dak met enkele lichtplaten. Deze ruimte is goed te benutten voor de opslag van het kleinere opzak- of verpakkingsmateriaal. Een ruimte met voldoende daglicht.

Erfverharding:
Het erf is deels voorzien van een betonklinker verharding en deels van een betonplaten verharding (Stelcon en Precon betonplaten). De oppervlakte bedraagt circa 800 m². Achter de loodsen is een plein van 30 x 70 meter met Stelconplaten aangelegd met voldoende draairuimte voor de bezoekers van de weegbrug.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aangeboden sinds
22 juni 2021

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
1 ha 15 a 88 ca

Kadastrale gegevens

Perceel type
Geheel perceel
Gemeente
Dronten
Sectie
B
Perceel
1.575
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel type
Geheel perceel
Gemeente
Dronten
Sectie
B
Perceel
1.846
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel type
Geheel perceel
Gemeente
Dronten
Sectie
B
Perceel
3.564
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Voorzieningen

  • Restaurants
  • Supermarkten
  • Winkels

Vervoer

  • Bushalte
  • Treinstation

Scholen

  • Basisscholen
  • Middelbare Scholen
  • Hoger Onderwijs

Aanbod

  • Te koop
  • Recent verkocht
Bekijk op kaart
Van den Hamlaan 9 DRONTEN
€ 1 k.k.